6 september 2010

"Framtiden kommer alltid"

Seminarieinbjudan till intern utbildning vid UUB.

Biblioteken lever i en förändrad omvärld vilket gjort att förändringar blivit ett allt mer naturligt inslag i vår vardag. Dessa förändringar skapar möjligheter men också utmaningar som vi inom biblioteken behöver ta ställning till.
Vår framtida roll påverkas av de vägval vi gör i dag, liksom det vi är i dag har påverkats av vad vi gjorde igår.
Hur kommer vi då vidare i en värld där graden av osäkerhet är hög och oenigheten kring hur framtiden ser ut är stor? Hur skapar vi tillsammans en framtid där bibliotekens kompetens tas tillvara för kundens nytta och behov? Frågorna är många och svaren likaså. Vi kan välja många olika vägar för att ta oss till målet, det viktiga är att vi agerar. Var med om en förmiddag då vi vänder på några stenar och tillsammans tar fram några sätt att hantera framtiden som alltid kommer!

2 kommentarer:

Linda Vidlund sa...

Vi ser verkligen fram att du kommer! Just oenigheten om hur framtiden ser ut är en stor fråga. Det gör att utvecklingen går trögt.. Vi hoppas på diskussion och spännande reaktioner av detta. Ha det gott tills dess,
Linda

Catharina Isberg sa...

jag ser också fram mot att komma! Gillar framför allt er rubrik på framtidsrapporten "Framtiden kommer alltid" - det är ju så sant så sant!